OM OS

Dan Turèll Samlingen er en del af Vangede Bibliotek, der igen er en del af Gentofte Bibliotekerne.

Samlingen er opbygget i årene siden 2002, blev indviet i 2003 og har i de forløbne år vokset sig større og større, med flere og flere materialer, effekter og andet arkivmateriale.

Der har i årenes løb været afholdt en lang række arrangementer, med deltagelse af bl.a. Peder Bundgaard, Asger Schnack, Halfdan E., Jan Kaspersen, Chili Turèll og mange andre.

Driften og aktiviteterne i Dan Turèll Samlingen, er mulig bl.a. ved stort arbejde af frivillig arbejdskraft.

En gruppe af frivillige har dannet foreningen EvenTURÈLL.
Gruppen står bl.a. for at indrette den fysiske samling og at holde den ajour. Gruppen har også ansvaret for denne hjemmeside samt Samlingens Facebookside.

EvenTURÈLL’s bestyrelse er : Mette Panton, Bettina Maria Trab, Claus Benzin, Ivan Brich og Peter Strøm (tidligere leder af Dan Turèll Samlingen). 

Det er Peter Strøm og Mette Panton, der har udviklet og og redigerer www.turellsamlingen.dk.  Kontakt vedr. denne hjemmeside, Facebook eller spørgsmål om Dan Turèll kan rettes til: E-mail: peterstroem1@gmail.com

Det er Dan Turèll Selskabet , der står for uddeling af Dan Turèll Medaljen . Bestyrelsen består pt. af Lars Movin , Jan Poulsen og Peter Strøm
Se mere om Dan Turèll Selskabet her

Dan Turèll Samlingen er beliggende på Vangede Bibliotek, Vangede Bygade 45, 2820 Gentofte

E-mail: vangedebibliotek@gentofte.dk 

Telefon: 39 98 57 60