Hør Dan Turéll på Nettet

  

Bibzoom logo

 

Bibzoom.dk giver dig mulighed for at streame og downloade musik med Dan Turèll

 

Dan Turèll & Sølvstjernerne, Pas på pengene og Glad i åbningstiden med Halfdan E. samt Chili Turèll: Teksten er af Dan Turèll kan høres via Nettet, hvis dit bibliotek har tegnet abonnement. Du skal bruge dit lånernummer og pinkode.

 

 

Netlydbog logo

 

Netlydbog.dk giver mulighed for at downloade bøger af Dan Turèll

 

Dan Turèlls mord-serie kan nu høres i Netlydbog.dk, hvis dit bibliotek har tegnet abonnemet. Du skal bruge dit lånernummer og pinkode.

Dan Turèll skrev sin 12 binds krimiserie, der skulle blive kendt som Mord-serien, i årene 1981 - 1990. Serien er inspireret af forfatterne Raymond Chandler og Dashiell Hammett, men også af Georges Simenon.

Hovedpersonen er en unavngiven freelancejournalist med en fortid som jazzmusiker. Sammen med seriens øvrige personer - fx politiinspektør Ehlers, advokaten Gitte Bristol samt forskellige journalistkolleger - bliver hovedpersonen i hver roman blandet ind i en ny mordgåde

Dan Turèlls Mord-serie er ikke krimier, man skal læse for plottet og realismens skyld. De er frem for alt beskrivelser af steder og stemninger, specielt af de bymiljøer forfatteren færdedes i og kendte så godt.

Nu kan du høre 10 af AV Forlagets indspilninger af Dan Turèll kriminalhistorier på Netlydbog.dk.

Se en oversigt over de 10 tilgængelige titler fra Mord-serien i netlydbog.dk HER

 

 

 

 
 
 
 

Copyright 2003-2008 www.turellsamlingen.dk